Skip to content Skip to footer
Even kennis maken

Wij zijn MOGEE.

Jurriaan Monincx

Matthijs Monincx

Ruben

Kijk op de toekomst

Visie

Op maat ontwikkelde software, gemaakt vanaf de werkvloer voor degene die de software dagelijks gebruikt tegen een betaalbare prijs.

Bij MOGEE geloven we dat de software oplossingen vanaf de werkvloer ontwikkeld moeten worden zodat degene die de software gebruiken er daadwerkelijk mee kunnen werken. Hierdoor kunnen er ook sneller stappen worden gezet waardoor we de prijs laag kunnen houden voor onze developers.

Tevens werken wij met lange termijn onderhoudscontracten zodat de software altijd veilig blijft werken en streven wij naar een lang samenwerkingsverband met onze gewaardeerde klanten.

Waar we voor gaan

Missie

Betaalbare software oplossingen maken die processen verduurzamen, automatiseren en digitaliseren. IT is de toekomst en moet ook voor de MKB betaalbaar en beschikbaar zijn zodat kleine software oplossingen grote verschillen kunnen maken in bedrijfsprocessen.

Bij MOGEE staan we voor een transparant prijzen model zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

een groeispurt

Ons verhaal

In 2013 begon voor Matthijs een echt bijzondere reis. Hij had een visie en begon met een chauffeursdienst in het Gooi onder de naam “Personal Driver Services”. In eerste instantie bood hij zijn diensten aan een selecte groep ondernemers in Blaricum aan. Wat eigenlijk als een bescheiden start begon, verspreidde zich als een lopend vuurtje door mond-tot-mondreclame. Al snel was Personal Driver Services synoniem met kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid in het Gooi.

In 2015 kreeg Matthijs hulp van Jurriaan, die samen met hem Personal Driver Services wilde laten groeien. Wat opvallend was, is dat deze twee ondernemende geesten hun chauffeursdiensten runden naast hun middelbare school en studie. Terwijl ze de wegen doorkruisten met talloze klanten, begon de vraag naar studentenuitzendwerk gestaag toe te nemen.

Het jaar 2018 bracht de geboorte van “Temporary Employment Service” (TES) met zich mee, als reactie op de groeiende behoefte aan flexibele studentenarbeid. Dit bleek een waardevolle toevoeging te zijn, met bijvoorbeeld studenten die als milieucontroleurs containers aan stand bouwers verkochten en netheid handhaafden tijdens beursopbouw- en afbouwfases.

De lancering van de website www.personaldriverservices.nl in 2020 markeerde een nieuwe stap in hun online aanwezigheid. Maar net als voor veel bedrijven bracht de Covid-19-pandemie alles tot stilstand. Toch zette deze uitdaging Matthijs en Jurriaan aan het denken en opende het juist nieuwe wegen.

Vanaf 2021 pakten Matthijs en Jurriaan de draad weer op en zagen ze een kans om software-oplossingen te ontwikkelen voor de RAI in Amsterdam. Hieruit ontstond MOOS, een ordersysteem voor containerbestellingen dat nog steeds wordt gebruikt in de RAI. Dit initiatief wekte een passie op voor op maat gemaakte software-oplossingen die rechtstreeks vanaf de werkvloer worden ontwikkeld. MOOS is sinds 2021 doorontwikkeld op meerdere locaties in Nederland en is uniek door de API koppeling met EBMS Ungerboeck.

Met deze nieuwe passie en visie in gedachten, richtten Matthijs en Jurriaan op 2 februari 2022 MOGEE op. Hun doel: de IT-markt opschudden door betaalbare software oplossingen te ontwikkelen vanaf de werkvloer met transparante prijzen. Ze bouwden voort op hun ervaringen en ontwikkelingen bij Personal Driver Services en TES, en nu richten ze zich op het creëren en aanbieden van op maat gemaakte software-oplossingen.

Een van deze oplossingen is de “10-things” app, speciaal ontworpen voor de horecasector en gepland om eind 2023 live te gaan. Terwijl MOGEE voortbouwt op deze solide basis, staat het bedrijf klaar om te groeien en te innoveren in de snel veranderende wereld van IT-oplossingen. De toekomst belooft opwindende kansen en uitdagingen, en MOGEE staat klaar om de weg te wijzen naar nieuwe hoogten in de IT-industrie.

Netherlands —
Jacob Obrechtstraat 51
1071 KJ Amsterdam

Close