WELCOME TO MOGEE

Multi Generational Experts

Missie

"Sustainability transities realiseren, met behulp van Multi-Generational-Experts" 

MOGEE levert de beste experts aan onze opdrachtgevers. Door onze experts centraal te stellen en te investeren in hun ontwikkeling kunnen wij zowel aan hen als de opdrachtgevers de beste ervaring garanderen. 

MOGEE streeft er naar absolute topkwaliteit van getalenteerde en ervaren IT’ers te leveren aan onze klanten. We doen dit door onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat we onze klanten een scherpe marktconforme prijs kunnen bieden. Bovendien zijn we hierdoor in staat onze experts een zeer goed salaris te garanderen.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Kernwaarden

Wij geloven in de ontmoeting tussen talent en ervaring. Door de twee aan elkaar voor te stellen, creëren we een dialoog waarbij beide van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken. Als aanstormend talent kan je gebruik maken van de expertise van ervaren IT’ers zodat je je kwaliteiten kunt verbeteren. Daarnaast ben je nooit uitgeleerd, dus bieden wij tal van bij/ omscholingstrajecten via onze opleidingspartner.
Terug naar waar het voor jou begon! Namelijk doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bij MOGEE ben je geen nummertje die jou van hot naar her plaats. Jij bent in charge voor je volgende opdracht. Kies je eigen opdrachten en volg je eigen pad.  
Tijdens het inwerkproces wordt bij al onze MOGEE-experts een 0-meting gedaan. Hiermee bepalen wij een marktwaarde die prijstransparantie verschaft aan zowel de opdrachtgevers als voor jou. Door onze trainingen kan je je marktwaarde verhogen en blijf je up-to-date met de laatste trends en technieken. 

Werkwijze

Door het uitwisselen van onze netwerken en het aanbieden van een online leerplatform zul je je altijd kunnen ontwikkelen bij MOGEE. Waar nodig staan we altijd klaar om je te helpen. Wij stellen het individu centraal, echter ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen toekomst. Hard werken levert kwaliteit en kwaliteit wordt beloond.

Expertise

Wij specialiseren ons in het koppelen van zelf samengestelde teams aan projecten. Onze multi-generational teams bieden de opdrachtgever een unieke werkwijze aan waarbij ervaring en nieuwe kennis samenkomen. Door deze combinatie is voor ons geen enkele uitdaging te groot.
WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

Diensten

Ontdek onze diensten. Van passend advies tot op maat gemaakte data gedreven oplossingen, wij kunnen u er mee helpen.

Door de jarenlange ervaring van onze experts kunnen wij samen met u naar uw probleemstukken kijken. Samen met onze MOGEE experts kijken we welke stappen we moeten ondernemen om de vraagstukken van uw bedrijf op te lossen.
Onze MOGEE experts adviseren u graag welke expertise er nodig is voor uw vraagstukken. Dit kan zijn in de vorm van het inhuren van onze experts en advies welke software uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. We denken graag met u mee.
De technologie van software tot hardware verandert snel.  Bij MOGEE verkopen we kennis, het is daarom vanzelfsprekend dat onze experts voor iedere nieuwe opdracht worden klaargestoomd in ons opleidingscentrum. Door een midlance IT expert van Mogee, zorgt u voor een frisse wind in uw team. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op