Skip to content Skip to footer

Als onderdeel van de digitale transitie binnen Bnext heeft MOGEE een app ontwikkeld die het voor de medewerkers van Bnext eenvoudiger en overzichtelijker maakt om afval containers te bestellen op de werkvloer op beurzen en evenement locaties. Door onze applicatie kunnen de milieucontroleurs beter afval scheiden. Voorheen werden alle bestellingen op de beursvloer gedaan met papieren bonnen, door MOOS is de hele administratie gedigitaliseerd. Doordat MOGEE dit hele order proces heeft gedigitaliseerd is de volgende stap het toevoegen van de catering, het parkeren en de beveiliging in de RAI. 

MOOS is uniek doordat er een koppeling is gemaakt tussen de API van EBMS Ungerboeck in de RAI en onze software. MOOS wordt komende maanden doorontwikkeld tot data app zodat we per evenement alle orders hebben gedigitaliseerd. Verder zullen we komende maanden gaan uitbreiden naar andere evenement locaties zodat we ook daar de data gaan verzamelen en vertalen. 

Ben jij met jouw organisatie ook op zoek naar een systeem die je data beter verzamelt en waarmee je meer inzichten krijgt wat er op de werkvloer gebeurd? Vraag dan naar een van onze specialisten voor een consult zodat we ook bij jouw organisatie kunnen helpen met onze data app. 

KlantBnextGelanceerdnovember 2023Omgeving.NETShare

Netherlands —
Jacob Obrechtstraat 51
1071 KJ Amsterdam

Close