Voor professionals

Showing their appreciation for an excellent business presentation

Persoonlijke ontwikkeling

Bij MOGEE heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Hou je van afwisseling of heb je liever structuur? Wij kijken graag samen met je mee naar jouw persoonlijke ontwikkeling voor zowel binnen als buiten je werk.

Jouw marktwaarde

Transparantie is een van onze kernwaarden. Naast dat het voor onze klanten belangrijk is om te weten wat het project gaat kosten, is het natuurlijk belangrijker voor jou om te weten wat het gaat opleveren. Bij MOGEE hebben we een online portaal waar iedereen inzicht heeft in jouw marktwaarde. Door het volgen van online trainingen en het opbouwen van ervaring, kun je jouw waarde verhogen en jezelf laten opvallen bij opdrachtgevers.

Job recruitment interview
At the job interview
Software developer at office

Individu staat centraal

Zie MOGEE als uw professionele zaakwaarnemer die je begeleidt in het vinden van nieuwe opdrachtgevers, maar die je ook helpt bij jouw persoonlijke leerproces.

Hoe onderscheidt MOGEE zich?

Wij verkopen kennis aan onze klanten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat jij bent opgeleid met de laatste kennis die nodig is om op topniveau te kunnen opereren. In samenwerking met onze opleidingspartner MyCademy stomen wij je klaar voor iedere nieuwe uitdaging. Bij MOGEE houden wij onze kosten zo laag mogelijk zodat we ons budget aan de juiste onderdelen kunnen besteden. Wij maken zo min mogelijk gebruik van dure recruiters en besteden geen duizenden euro’s aan marketing. Dit tot doel dat we onze klanten een scherpe marktconforme prijs kunnen bieden en wij jou kunnen belonen voor je expertise.

Futuristic office building