Werkwijze

Werkwijze

MOGEE is opgericht om software oplossingen begrijpelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij door software te ontwikkelen vanaf de werkvloer. 

Onderzoek

Wij geloven erin dat software ontwikkelt moet worden vanuit het oogpunt van degene die het gaat gebruiken. Op die manier zorgen wij voor een oplossing op maat en creeren we draagvlak bij de gebruiker.

Schets

Om ervoor te zorgen dat wij de software ontwikkelen waar jij naar op zoek bent, communiceren wij in de schets fase in een begrijpbare taal met de opdrachtgever.

Ontwikkeling

Wanneer wij hebben onderzocht waar jij daadwerkelijk naar opzoek bent, gaan onze programmeurs beginnen met de ontwikkeling van de software. Wij werken altijd in sprints, zodat u tussentijds wijzigingen kunt doorvoeren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Testen

Ontwikkelen is leuk, maar of het werkt is nog veel belangrijker. Wij zullen dan ook terug de werkvloer opgaan om samen met de gebruiker te testen. Na deze fase kunnen wij de laatste aanpassingen doorvoeren.

Toekomst

Onze software is nooit af. Althans wij ontwikkelen software die voortdurend uitgebreid en verbeterd kan worden. Vaak wordt pas duidelijk na het gebruik ervan, wat de werkwijze nog verder kan verbeteren. Wij bespreken dan ook graag de verdere toekomstplannen.
IT service

Specialisten

MOGEE levert IT-specialisten op maat aan de hand van uw wensen. Voordat we aan de slag gaan stellen we, samen met u, doelen vast. Hiermee kunnen we onze specialisten inwerken en, waar nodig, van tevoren trainen.

Diensten

Naast het leveren van top experts zijn wij ook gespecialiseerd in het omscholen, bijscholen en opleiden van onze MOGEE experts.

Study buddies
Young woman studying at home

Opleidingen

Wij werken samen met een online IT opleidingsplatform.